31 August 2010

Warna Warni Konvokesyenku

Fuh..dh dua episod sekali ak ct ek…hahaha..lom ckup lg..ni nk masuk cte ketiga lak hehehe..ni psl pe lg klu bkn hri bersejarah buat aku..Konvokesyenku..hahaha..

Sejarah kowt pertama kali dpt genggam diploma..btol??haha..

X tawu nk kata pe..knp ak bg title warna warni konvokesyenku?sbb pd hri ni la utk pertama kalinya si dia bertentang mata dgn semua ahli keluargaku…hahaha…

Amacam syg?ok?haha…alhmdulillah…semuanya berjalan dgn lncar..nmpknya perkenalan si dia dgn keluargaku d terima baik..Insyaallah klu x de aral,jodoh kami berpnjangan..amin!!hehehe..

Kat sni ak nk sje cte skt time konvo ritu..hehehe…

Ha ni la family ak….blkg tu summer adk beradik ak…yg dpn dua org ni pndatang mna nth…haha..x de la..tu adk sedara ak ngn kawan dia arip…dari kiri(dh mcm nk order gmbr)haha..syahir,kakbin,ibu,aku,kak eti,kak umi,ayahanda…alhmdulillah..sumer ahli keluargaku hadir…best…;p

Korg nk tawu x…si dia seminggu kowt pnyer nervous x boleh nk piker cmne nk jmpe fmly ak..takot dedau summer ada.hahaha…kesian la hai…tp korg tgk la hasilnya….

Wah..bukan maen…hahaha…x pe..ibu pn suke syg…;-)

Lega rasanya…nw tgh piker masa dpn…chayok2…syg study btol2 ye.. x mo maen2 taw…amacam korg?sweet x gmbr ni?hahaha…masa ni dorg dh mesra dh…hehehehehehe…

Lorh dh mcm usahawan Dr Rozmey je ak tgk…hahaha..tgk tu si dia…plg comel kat situ…ibu..ibu x yh risau ye…skunk dh ada yg lg rendah dr ibu…hahaha…syg ibu!

Hujung kanan sekali tu abg ak..abg pol…td dia x de..dia la photographer nyer towk knvo ak ni…hehehe…ske la gmbr ni!heee…..

Hehehehe…apa pndngan korg bila tgk gmbr ni??hahaha…

Gmbr dh siap…lom frame je…dh frame ley letak dlm bilik..wee…

So ni la summer hadiah2 yg ak dpt time konvo hari tu..hehehe..hadiah dari keluargaku dn dari si dia…yg bunga kiri dr kakbin ayah ibu,syahir bang pol..yg tgh keropi ijau dr kak umi…yg kiri sekali tu dr si dia…hehehe…

Pen parker ngn bunga ros dari kak eti,paradise dr si dial gak…hehehehe…

Thnks ye tu my fmly..n pd syg sbb beri sy hadiah2 ni…hehehehe…tq3..

Selesai sudah…ehh…jap2…lom lg..ada lg la..skt lg…abes je summer tu..apa lg..its shooting time wif her…hahahahaha…so…dis is our love..our pic..our pose for u…;-)




Taken by:feeya

Edit by :me

Special thnks to:ikram(empunya d80) & Nashrul dinie(menurunkn ilmu2 mengedit)..heheh..thnks guys…thnks kaki petik..!klu nk tgk gmbr2 yg x de dlm ni…sume dh d upload d facebook ak..ley la tgk kat sna klu korg nk…ada dua album..;-)

No comments:

There was an error in this gadget